Jakoś tak jest, że koncepty są extra... a to co trafia do produkcji to juz doopa...
Puszka podciśnienia
Zwiń
X
-
Puszka podciśnienia
Zobaczcie co się stało z puszką podciśnienia która steruje turbo. Byłem w 3 warsztatach wtym w skodzie na grochowskiej i wszędzie mówili że to turbina i koszt między 1000 a 1500. W końcu kolega mechanik mi pomógł i pokazał co się popsuło. A wymiana kosztowała 50 zł i mam puszkę od passata. Pozdrowieniapozdrowienia
-
-
Zamieszczone przez pskoszW końcu kolega mechanik mi pomógł i pokazał co się popsuło. A wymiana kosztowała 50 zł i mam puszkę od passata. PozdrowieniaByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
No i ASO mialo racje, bo oni nie montuja czesci uzywanych :idea:
A taka puszka podcisnienia przy turbo nie wystepuje jako czesc zamienna, a jedynie w kompletach ze sprezarkami. Wlasnie dlatego potem trzeba kombinowac, w sumie 50zl to i tak rewelacyjna cena, zwykle chca wiecej, za ten chodliwy towar :twisted:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftNo i ASO mialo racje, bo oni nie montuja czesci uzywanych :idea:
A taka puszka podcisnienia przy turbo nie wystepuje jako czesc zamienna, a jedynie w kompletach ze sprezarkami. Wlasnie dlatego potem trzeba kombinowac, w sumie 50zl to i tak rewelacyjna cena, zwykle chca wiecej, za ten chodliwy towar :twisted:
A mogłem mieć orginalną cześć od skody też używaną tylko że w środku już grzechotała rdza, więc zrezygnowałem. A od passata pasuje.pozdrowienia
Komentarz
-
Komentarz